Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed en betrouwbaar systeem in een bedrijf is, of u nu een eenmanszaak heeft of een bedrijf met 100 medewerkers. Wij helpen u graag uw systemen te beheren om te zorgen dat u altijd zonder problemen verder kunt werken. Bij onze dienstverlening kunt u denken aan de volgende diensten:

 

Werkplek beheer

Voor het inrichten van een werkplek nemen wij van te voren duidelijk uw wensen en zullen op basis hiervan een scherpe offerte opstellen. Wanneer u eenmaal een werkplek heeft welke door ons is ingericht komen wij graag bij u langs om deze te onderhouden. Dit is onder andere mogelijk door het afsluiten van een servicecontract.

Servicecontract

In een servicecontract worden duidelijke onderhoud en support afspraken vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan de onderhoudsfrequentie en hulp op afstand. Op deze manier bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van de beste service en een veilig systeem.

Hulp op afstand

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen bieden wij hulp op afstand. Wij nemen u computer op afstand over en verhelpen snel uw problemen zodat u of u medewerker weer verder kan werken.

Aanleg bedrijfsnetwerk

Het netwerk is de basis van uw automatisering, het is dan ook van groot belang dat hier van te voren goed over nagedacht wordt. Wanneer u een bedrijfsnetwerk door ons laat aanleggen zullen wij in een gesprek bij u op locatie duidelijk uw wensen door nemen en vastleggen zodat u netwerk geheel naar wens zal functioneren. Achteraf toch iets wijzigen in uw netwerk? Geen probleem! Wij staat altijd voor u klaar, ook buiten kantoortijden.

Webdesign

RTS automatisering levert zakelijke websites tegen een scherpe prijs. Deze websites worden gemaakt in een gebruiksvriendelijk Nederlands CMS systeem waardoor deze eenvoudig is te onderhouden. Ook voor het onderhouden en wijzigen van een website kunt u bij ons terecht.

Verkoop

RTS automatisering kan vrijwel alle elektronische apparaten leveren tegen scherpe prijzen. Uiteraard leveren wij de beste service , ook voor de garantie kunt u gewoon bij ons terecht.

 

Onze tarieven

Hulp op locatie:
Voor hulp op locatie rekenen wij ons standaard uurtarief van €35,00 per uur. Wij hanteren een starttarief van één uur, hierna rekenen wij per gewerkt half uur €17,50. Wij rekenen binnen de gemeente Harderwijk/Ermelo geen voorrijkosten.

Hulp op afstand:
Wanneer u geen servicecontract heeft zal hulp op afstand per 15 minuten berekend worden.

Voor grote projecten kunt u een offerte opvragen per mail.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.